19-07-2008 EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA A L’HOTEL SUNWAY PLAYA GOLF

Avui dissabte dia 19 de juliol a les 19 hores a la planta baixa de l’Hotel Sunway Playa Golf de Sitges (al final del passeig marítim, números 92-94) està prevista la inauguració de la 1ª exposició fotogràfica Sunway Playa Golf 2008. El tema monogràfic de l’exposició és “Sitges” i serà un bon motiu per promocionar la bellesa natural i artística de la nostra vila.

 


 

L’exposició comptarà amb la participació de 24 autors i autores de la Secció Fotogràfica del G.E.S., presentant al voltant d’unes 220 fotografies, on es busca potenciar la qualitat artística i plàstica de les obres. Hi participen Andreu Noguero, Joan Olivé, Antonieta Montserrat, Carles Montserrat, Francesc Barnés, Josep Mª Jornet, Andreu Cenzano, Miquel Soler, Jaume Blasco, Marga Domingo, Joan Escolà, Jesús Rodríguez, Marta Ferrer, Mª José López, Lambert Gràcia, Jordi Piqué, Nando Costarelli, Mª Àngels Rivero, Rosa Junyent, Paola Zuliani, Agustí Sau, Carme Panyella i Albert Gironés, junt amb Albert Roca.

Es una bona oportunitat que tindreu els visitants i els afeccionats a la fotografia, de gaudir de fins a 24 punts de vista diferents, sobre la interpretació particular que cada fotògraf vol oferir de Sitges.
L’Hotel Sunway Playa Golf, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges, us convida a aquesta exposició que restarà oberta al públic fins a finals d’agost. Acompanyem l’escrit amb dues fotografies d’en Joan Escolà, una de La Torreta i l’altra del 16è. Concurs Mirabent i Magrans de música de cambra celebrat aquest any al Palau Maricel, i que podreu veure a l’exposició. Us hi esperem!


Fotos de Joan Escolà

EXPOSICIÓ DE JOSEP Mª JORNET

El dia 15 de juliol es va inaugurar una nova exposició fotogràfica del veterà fotògraf sitgetà Josep Mª Jornet i Sentis, aquest cop sota el títol de “Cares de sitgetans i d’altres que no ho són”. Més d’un centenar de retrats de personatges sitgetans i d’altres llocs composen aquesta exposició, com sempre, en blanc i negre, que ja va per la vuitena sèrie d’aquesta temàtica.
Cares conegudes i desconegudes aniran desfilant per davant del visitant, amb la incògnita de saber si s`hi trobarà un mateix entre totes elles. L’exposició la podreu visitar a la sala Pere Stämpfli fins el dia 31 de juliol, atesos per el mateix autor, entre setmana de 17:30 a 20 i els dissabtes i festius, els matins de 12 a 14 i les tardes de 17:30 a 20.


De l’exposició “Cares de sitgetans i d’altres que no ho són”

Text: Jordi Piqué