05-07-08 Exposició fotogràfica col·lectiva a la sala Pere Stampfli

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA COL·LECTIVA A LA SALA PERE STÄMPFLI

Una nova exposició fotogràfica col·lectiva de la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans es pot visitar a la sala Pere Stämpfli (c/ d’en Bosc, 9). Aquest cop han estat 19
representants de l’entitat qui han presentat els seus treballs fotogràfics i com sempre amb temàtiques força variades. Les fotografies de viatges i indrets del mon tenen un apartat important en aquestes exposicions, on es poden veure imatges de Barcelona, Montserrat, Eivissa, País Valencià, Soria, Rússia, Letònia, Suècia i Sitges entre d’altres. Hi ha col·leccions d’actes i esdeveniments com el Corpus, capgrossos, motocròs i altres esports.
També trobem retrats de gent de l’Índia i temes com cúpules, edificis, el camp, l’aigua, bodegons i detalls marins, entre d’altres. Els fotògrafs i les fotògrafes que exposen són:

 


Andreu Cenzano, Paola Zuliani, Francesc Barnés, Josep Mª Jornet, Carles Montserrat, Andreu Noguero, Jesús Rodríguez, Mª José López, Antonieta Montserrat, Jordi Piqué, Carme Panyella, Nando Costarelli, Angels Rivero, Lambert Gràcia, Elena Martínez, Marga Domingo, Silvia Sentis, Rosa Junyent i Joan Escolà.

 

L’exposició estarà oberta fins el dia 13 de juliol, els matins dels dissabtes i festius de 12 a 14 h. i totes les tardes de 18 a 20:30 h.
El dissabte dia 12 de juliol a les 19:30 en aquesta mateixa sala, es farà una interessant projecció audio-visual on es presentaran 16 treballs d’autors i autores de la nostre entitat.

Nando Costarelli

Foto de Nando Costarelli

Andreu Cenzano

Foto d’Andreu Cenzano