14-06-2008 Homenatge a Josep Ma. Jornet i sopar de cloenda.

El divendres passat va tenir lloc un sopar de la secció fotogràfica del G.E.S., per celebrar la cloenda amb èxit d’una nova edició del Fotomaig. Aquest cop ens vam aplegar una trentena de persones, entre fotògrafs de la secció, així com la presidenta del Grup d’Estudis Sitgetans, Sra Marisa Marsal i acompanyants.

 


 

Després de totes les reunions per la preparació i execució del certament, sempre van bé moments com aquest, que va tenir lloc al restaurant La Màfia, on la distensió i un ambient agradable, acostumen a ser un bon epíleg.

 

Un moment emotiu de la vetllada, va ser quan per part de la nostra entitat i mitjançant el nostre president Andreu Noguero, es va obsequiar al veterà fotògraf sitgetà Josep Mª Jornet i Sentís, amb una placa, amb la qual hem volgut agrair la seva constant i inesgotable dedicació per promoure l’art de la fotografia; per la seva empenta, sigui a la secció fotogràfica del G.E.S., al Sitges Fotofilm o a qualsevol altre entitat o esdeveniment en que ha calgut col·laborar. També per la seva saviesa i els seus consells, que esperem escoltar durant molts anys més, veien l’energia que desprèn i ens contagia cada cop que ha de muntar una nova exposició de la seva extensa obra fotogràfica, sigui a Sitges o arreu del món. Felicitats a en Josep Mª Jornet per la seva brillant trajectòria fotogràfica.

Fotografia: Joan Olivé
Text: Jordi Piqué