08-06-2008 ANDREU NOGUERO GUANYADOR DEL CONCURS FOTOGRÀFIC ’EL PLAER DE SOMIAR’

El nostre company Andreu Noguero a guanyat el primer premi al concurs organitzat per l’Hotel Cèsar de Vilanova i la Geltrú amb el tema “El plaer de somiar”. Aquesta ha estat la tercera edició d’aquest concurs, on posa a prova als fotògrafs en la difícil tasca d’immortalitzar els somnis, i com es pot comprovar en la fotografia guanyadora, sembla que l’Andreu ho ha aconseguit.
El segon premi ha estat per Miquel Parreño i el tercer per Isabel Herrera. El lliurament de premis va tenir lloc el dia 13 de juny, amb la presència entre d’altres de Mª Pau Huguet i Pere Tapies.

 


 

Repartiment de premis

Repartiment

Foto premiada

LAMBERT GRACIA I JORDI PIQUÉ PREMIATS AL CONCURS FOTOGRÀFIC “EL TREBALL I ELS OFICIS”

A Vilanova i la Geltrú el dia 20 de juny es va fer el repartiment de premis del XXIIè Concurs Nacional Fotogràfic 1r. de Maig “El Treball i els Oficis” organitzat per la U.G.T. En aquesta edició han participació 71 autors i autores de diferents comunitats (Andalusia, País Basc, Castella, País Valencià, Madrid i Catalunya) amb 187 fotografies. El guanyador ha estat G. Sergio Tello de Ripollet. Dins l’apartat intercomarcal (Anoia, Alt Penedès i Garraf) el sisè premi ha estat per en Jordi Piqué Vericat i en l’apartat d’afiliats en Lambert Gracia ha obtingut un cinquè premi. Una exposició de 33 obres premiades i seleccionades estan exposad